Dvoupolohový nastavitelný spodní koš umožňuje umístit jídlo blíže k ohni při opékání při vysoké teplotě nebo dále, když se pomalu udí Systém TRU Convection® směřuje kouř speciálními kanály a vytváří vír tepla a kouře, díky kterému se jídlo vaří rychleji a rovnoměrněji, aniž byste se museli o cokoli starat. Díky senzoru pelet Traeger v zásobníku na pelety lze monitorovat množství pelet a obdržíte tak upozornění, když docházejí pelety. S technologií WiFIRE® můžete prostřednictvím aplikace Traeger sledovat vaření, upravovat teplotu grilu a přistupovat k více než 1 600 receptům nebo vybraným zařízením pro chytrou domácnost. Hlavní přednosti peletového grilu Traeger Timberline 850 Nerezové rošty ve třech úrovních Plně izolovaná konstrukce Bambusové prkénko s magnetem na víko záásobníku na pelety Přední a boční police z nerezového plechu Technologie WiFi Ovládání grilu D2 Senzor na množství pelet v zásobníku Traeger Downdraft (směrování kouře dolů) Režim Super Smoke Spodní rošt se dvěma polohami pro uzení/opékání Skrytý systém odvodu tuku Obsahuje teploměr na maso 2 terénní kola a 2 malá kolečka s aretací Háčky na grilovací nářadí Obsah balení 1 teplotní sonda pro měření vnitřní teploty masa boční a čelní polička dřevěné prkénko na víko zásobníku na pelety český návod k obsluze Video Záruka 2 roky Soubory ke stažení Návod k obsluze peletového grilu Traeger Timberline 850 Další oblíbené recepty na peletové grily Traeger Video recept: Pikantní bůčkové kostky Bůček je prostě jedna z českých klasik. Můžete ho nakrájet na plátky, okořenit pikantním kořením a grilovat ho přímou metodou. Ale taky si můžete připravit "burnt ends" ! Pork Belly Burnt Ends je anglický název pro pomalu pečené kostky bůčku okořeněné BBQ kořením, zalité BBQ omáčkou třeba s máslem a medem. Prozkoumat recept Video recept: Hovězí žebra v peletovém grilu Jak udělat žebra v grilu? Peletové grily jsou přímo stvořené pro barbecue - pomalou tepelnou úpravu větších kusů masa v grilu za přítomnosti kouře. Vepřová žebírka zná asi každý, ale už jste zkoušeli i pořádná velká a masitá hovězí žebra? Prozkoumat recept.
Teplotní rozsah |
75 až 260 °C |
Šířka |
117 cm |
Hloubka |
71 cm |
Výška |
130 cm |
Rozměr grilovacího roštu |
76 x 48 cm |
Materiál grilovacího roštu |
nerez ocel |
Značky |
Traeger |
Váha |
94 kg |
Přídavný grilovací rošt |
ano |